vrijdag 17 maart 2023

Sneeuwklassen 2023 dag 6

 Hallo allemaal!

Vandaag onze laatste dag skiën. We mochten weer genieten met een mooie blauwe hemel en een stralend zonnetje op onze snoet. Iedereen heeft er in de voormiddag nog alles uitgehaald. We hebben geskied, genoten, af en toe gevallen en vooral veel gelachen.

Vanmiddag werden we nog eens verwend met een schnitzel met frietjes. We namen afscheid van onze hut met een groepsfoto. 

In de namiddag stond er nog een slalom gepland. De leerlingen mochten, zoals de echte racers, eens proberen een slalomparcours te trotseren. Kegeltjes werden geplaatst en het parcours werd mooi en vlot doorlopen. We konden met z'n allen naar elkaar kijken en elkaar aanmoedigen. We kregen van onze skibegeleiders ook nog een medaille voor onze knappe prestaties. 

Na onze afsluiter op de piste was het helaas tijd voor de minder leuke zaken. Skilatten, stokken en botten binnenbrengen. Zo werd het hoofdstuk skiën spijtig genoeg ook afgesloten. Na al dat gesleur konden we om de beurt nog een verfrissende douche nemen. 

Vanavond stond er nog vis met frietjes en een ijsje op het menu. Zo werden onze buikjes nog lekker gevuld voor de lange busreis. Gepakt en gezakt zitten we nu te wachten op onze bus. We schatten dat we om 20u30 kunnen vertrekken. Hopelijk nog een goede nachtrust op de bus en dan zien we jullie morgenvroeg terug! Vanaf dat we zicht hebben op het aankomstuur, sturen we jullie een mailtje via Smartschool. 

Tot morgen!

Hier kan je onze sfeerfoto's van vandaag terugvinden.