woensdag 15 maart 2023

Sneeuwklassen 2023 dag 4

Hallo allemaal,

Vandaag onze vierde dag in Maria Alm. Er werd vol goede moed en met heel veel plezier verder geoefend op de pistes. Onze gevorderden namen hun eerste ankerlift. Het was zeer spannend, maar het is voor iedereen gelukt om boven te geraken. De gemiddelden namen vandaag voor het eerst een rode piste en wat deden ze dat knap! De kinderen die deze week voor de eerste keer op de latten staan zijn intussen gevorderd op de blauwe piste. Ze doen dat geweldig en komen vlot van de pistes af. Zij trotseerden vandaag de eerste dalafvaart waarbij ze van boven op de berg tot beneden hebben geskied. 

Deze middag stond er pizza op het menu en hier werd heerlijk van gesmuld. En als vieruurtje kregen de kinderen nog wat fruit. 

Voor ons avondeten zijn we nog even naar de après-ski geweest. De kinderen kregen daar een drankje en speelden aan de hut in de sneeuw. We hadden de 'poepsleetjes' mee en onze vriendjes hebben zich hier kostelijk mee geamuseerd. Heel het zesde schoof arm in arm en gibberend naar beneden. Heel mooi om ons zesde leerjaar als één groep te zien. 

Als avondeten aten we spaghetti met een appelmoes als dessert. En als avondactiviteit sloten we af met het tweede deel van de Titanic. 

Het schip is helaas gezonken, maar onze kinderen rijzen hier alleen maar in hun kunnen en wat zijn wij fier op hen!

Onze vriendjes liggen intussen lekker te knorren en te dromen van morgen (of van Jack en Rose😊). 

Slaapwel allemaal!

Hier vinden jullie onze sfeerfoto's van vandaag.