maandag 13 maart 2023

Sneeuwklassen 2023 dag 2

Hallo iedereen!

Na lang wachten mochten we vandaag eindelijk op onze skilatten staan! Onze reeds ervaren skiërs konden zich enthousiast uitleven op de pistes terwijl onze beginners hun eerste lesjes kregen. Alle kinderen hebben super hard hun best gedaan en genoten van de eerste ervaringen op de latten. En voor sommige beginners volgt morgen een eerste echte piste, spannend! 

Vanmiddag kregen we een heerlijk (groot!) bord spaghetti mit ein grosse Schiwasser. Na ons buikje vol te eten, begonnen we aan onze namiddag. We werden tijdens het skiën verwend met een zonnetje en zachte temperaturen. Het was een prachtige dag!

Bij terugkomst stond er een fruitje en koek klaar met een verfrissend glaasje water om de eerste grote honger en dorst te stillen. Vervolgens was het tijd voor een belangrijk en noodzakelijk taakje: douchen. Eenmaal klaar werden er nog wat brieven geschreven en hebben we ons dagboek verder ingevuld. 

Als avondeten kregen we een lekkere hamburger met frietjes en een frambozenijsje als dessert. De eerste brieven werden vanavond ook heel enthousiast ontvangen en gelezen. 

Tot slot sloten we onze avond af met een fijne fakkeltocht langs het water en de skipistes. Een mooie en gezellige afsluiter van een fijne dag. 

Intussen liggen onze lieve vrienden al in hun bedje te dromen van morgen.

Slaapwel allemaal!

Hier vinden jullie onze sfeerfoto's van vandaag.