donderdag 16 maart 2023

Sneeuwklassen 2023 dag 5

Dag iedereen!

Vandaag ons voorlaatste dagje skiën. We werden getrakteerd op een prachtige blauwe hemel en volle zon, een heerlijk weertje om te gaan skiën. 

Een deel van onze beginners hebben een ankerlift leren nemen en dat ging heel vlot. Iedereen is boven geraakt zonder vallen! 

Ook de gemiddelde groep nam voor de eerste keer een (hele steile) ankerlift naar een rode piste. Zij deden dit geweldig! Onze ervaren skiërs hebben hun rode pistes nog verder uitgebreid. Morgen staat er, voor diegenen die willen en durven, een zwarte piste op het programma. Spannend!

Vanmiddag stond er knackworst met frietjes op het menu. We speelden ook nog even in de sneeuw bij dit prachtige weer en daarna hebben we ons dagje skiën verder gezet. 

Bij terugkomst kregen onze kinderen nog wat druifjes en een koekje als vieruurtje en nadien hebben ze zich kunnen uitleven in de souvenirshop. 

Als avondeten kregen we kalkoenreepjes met rijst en een stukje taart als dessert. Dat heeft gesmaakt!

En dan...

De leerlingen maakten zich klaar voor de fuif. Er werden dates geregeld en met veel spanning en enthousiasme werd de eerste dans ingezet. Slows, volksdansen en toffe hits werden gedraaid. Het werd een topfeestje! De leerlingen hun bedtijd werd wat verschoven, maar dat vonden ze helemaal niet erg. 

Intussen slapen onze vriendjes en kunnen jullie genieten van de sfeerbeelden van vandaag.

Slaapwel allemaal!

Hier kan je onze sfeerfoto's van vandaag vinden.