woensdag 20 februari 2013

Sneeuwklas woensdag 20 februari


Vandaag was het ‘rustdag’.  Na het ontbijt gingen we onze t-shirts versieren en vol schrijven met alle namen. Na de t-shirts mochten we scoubidoeën. Als je scoebidoe af is, heb je een sleutelhanger.
Daarna moesten we allemaal naar de eerste verdieping. Daar heeft Bram ons ‘Weerwolven’ uitgelegd. Dan zijn we begonnen. Het was zeer spannend. Er waren al snel veel weerwolven dood, maar één hield zich schuil. Op het einde waren de burgers gewonnen.
’s Middags aten we ‘keiserschmerren’ met appelmoes en bloemsuiker.
Na de middag gingen we zwemmen. Het zwemmen was supertof. Het kleine zwembadje was lekker warm en ook super tof. Er waren 3 zwarte autobanden in het kleine badje en iedereen amuseerde zich daarmee.
er was ook een gewoon zwembad, maar daar was het veel kouder. Evelien en ik (Laura) vonden het vooral super tof in het babyzwembadje omdat er een glijbaantje was. Daarna was het zwemmen gedaan maar het was wel super tof.
Na het zwemmen gingen we souveniers kopen. Verschillende kinderen hebben Kali de mascotte van Ramsau gekocht! Er waren ook mooie magneetjes…
Voor avondeten was het lekkere spaghetti. En dan is het 'filmtaim'. Dan gaan we met zen eenendertige naar de Titanic kijken. Tijdens de pauze kregen we chips, een tractatie van juf Els! Dankuwel juf Els!
Flor, Charlotte, Lise-Lotte, Riet, Laura en Kyra