donderdag 24 maart 2022

Sneeuwklassen dag 5

 Hallo allemaal!

Vandaag onze laatste volledige dag in Oostenrijk. We hebben hard gewerkt op de skipistes en werden vanmiddag beloond met een groot bord Spätzle mit Ei und Gemuse. 

In de namiddag hebben we ook nog volop onze beentjes laten werken en na het skiën hebben we ons gedoucht en onze koffers alvast wat ingepakt voor morgen. We kregen als avondmaal kip met rijst en kokosijs met chocolade als dessert. 

En dan was het zover... onze gala-avond. De kinderen werden in een aparte volledige ingeklede ruimte opgewacht door heel wat frisdrank, versnaperingen, muziek en heel wat leuke lichteffecten. We maakten er een heus feest van! Er was ook een photobooth die de kinderen konden gebruiken. Enkele beelden vinden jullie in de link. Onze laatste avond werd in een geweldige sfeer afgesloten en de leerlingen kropen enthousiast en gelukkig hun bedje in. 

Morgen is het al onze laatste dag hier in Maria Alm en sluiten we af met een slalom. En om het met de kinderen hun woorden te zeggen; De tijd ging hier veel te snel! 

Tot morgen allemaal!


Hier kan je onze sfeerfoto's vinden.