dinsdag 22 maart 2022

Sneeuwklassen dag 3

Hallo iedereen!

Onze dag kon niet vroeg genoeg beginnen. Al voor de leerkrachten de kinderen gingen wekken, zat het merendeel van hun al plichtsbewust op het bed klaar in skikledij. Enkelen hadden nog iets meer tijd nodig om wakker te worden, maar geraakten gelukkig ook tijdig aan het ontbijt.

Gepakt en gezakt trokken we met z'n allen naar de skiliften om aan onze tweede skidag te beginnen. 
Er werd hard gewerkt en geploeterd, maar iedereen deed het super goed! De juffen en meesters zijn stuk voor stuk enorm fier op wat de leerlingen hier na twee dagen al kunnen. Ook onze gevorderden leren hier nog elke dag bij en maken ons heel fier. 

's Middags werden we verwend met een (zeer) groot bord spaghetti en na het skiën in de namiddag hebben we onze eerste après-ski mogen meemaken. We dronken enkele frisdrankjes en dansten volop mee op het gekende vliegerlied. De polonaise werd spontaan gestart en we hebben Maria Alm het beste van onszelf getoond.

Snel even douchen en dan was het al tijd om te eten. We kregen een lekkere hamburger met puree en groentjes voorgeschoteld en nog een pudding als dessert. 

Onze avond sloten we af met nog wat werk in ons contractboekje én het bekijken van de leuke vlogs die Warre en Noek voor ons in elkaar staken. Moe en met een grote glimlach kropen onze vriendjes hun bedje in. 

Tot morgen!