maandag 18 maart 2024

Sneeuwklassen dag 2 2024

 Hallo allemaal!

Vandaag mochten we eindelijk onze skibotten aantrekken en op onze latten staan. Onze beginners hebben hun eerste lesjes gekregen en kunnen stilaan hun eerste bochtjes maken. Knap gedaan van die harde werkers! De leerlingen die al wat meer ervaring hebben, zijn rustig gestart op de pistes. Voor de een was de uitdaging al wat groter als voor de ander, maar iedereen deed het super!

Op de middag mochten we van een heerlijk bord spaghetti genieten in de Bärmooshutte en konden we enthousiast bijpraten over onze eerste ervaringen op de latten hier in Maria Alm. 

Spijtig genoeg regende het deze namiddag waardoor we genoodzaakt waren om vroeger te stoppen, maar deze tijd hebben we alvast leuk ingevuld door het kopen van onze souvenirs. De keuzes waren niet zo simpel, maar iedereen vond gelukkig iets naar zijn of haar zin. De ene ging voor een leuk souvenir voor mama, papa, broer of zus terwijl de andere lolly's heeft ingeslagen om lekker zelf op te smikkelen. 😉 

Als avondeten kregen we pasta met kalkoenreepjes en een heerlijke appelmoes mit sahne als dessert. Gesmikkeld hebben we!

Als avondactiviteit waanden we ons in de cinema. We maakten het gezellig in onze pyjama met een dekentje en een kussen. En zoals op elke filmavond kregen we ook nog eens een lekker zakje chips! 

Een fijne dag dus!

Slaapzacht en tot morgen allemaal!

Klik hier om onze avonturen van vandaag te volgen.